Tid 10.00 – 13.00

Damer:(4st)                                                                                                                                                                       1.       Jenni Koskela                                 1179 gr                                                                                           2.       Leena Koskela                                 826 gr                                                                                           3.       Margith Hällström                          555 gr                                                                                           4.       Inga-Lill Byström                             237 gr

Herrar senior:(4st)                                                                                                                                                             1.       Kjell Moberg                                   1800 gr                                                                                           2.       Janne Johansson                            1252 gr                                                                                           3.       Jens Hamrin                                    1245 gr                                                                                           4.       Leif Ekman                                        302 gr

Herrar veteran:(12st)                                                                                                                                                        1.      Roger Sjöberg                                 1235 gr                                                                                            2.      Börje Hellström                              1133 gr                                                                                            3.      Jan Byström                                     1115 gr                                                                                          4.      Lars-Åke Hagström                           900gr                                                                                            5.      Birger Jonsson                                   899 gr                                                                                          6.      Gösta Granberg                                 771gr                                                                                          7.      Yngve Ekman                                     531 gr                                                                                          8.      Bertil Söderquist                               428 gr                                                                                          9.      Torbjörn Hällström                           303 gr                                                                                          10.    Pentti Kokko                                       209gr                                                                                          11.    Arne Byström                                     149gr                                                                                          12.    Lennart Forsberg                                 85gr

Juniorer:(3st)                                                                                                                                                                       1.     Samuel Ekman                                    635gr                                                                                           2.     Isak Aunhaug                                      190gr                                                                                           3.     Oskar Gustavsson                              125gr

Totalvikt:    16.105 gr.                    Snittvikt.                700gr