OBS! Betala inte in medlemsavgifterna för nästa år förrän i februari månad!

SFK Storfiskarna har beslutat att skaffa en ny hemsida via www.svenskalag.se. Via den nya hemsidan ingår även ett medlemsregister och en betaltjänstfunktion.

Detta innebär att ni som vill förnya ert medlemskap ska vänta med att betala in medlemsavgiften. Förnyande av medlemskap kan inte genomföras förrän i början på februari. Det nya systemet innebär att ni själva kommer att få gå in på den nya hemsidan och skriva in era medlemsuppgifter samt välja hur ni vill betala medlemsavgiften. Om ni vill ha hjälp med detta får ni gärna ta kontakt med oss.

Ni kommer att få ert medlemskort digitalt i mobiltelefonen genom att ladda hem en app. För de medlemmar som inte vill eller kan ladda hem appen löser vi det genom att tillhandahålla ett medlemskort i pappersformat.

De medlemmar som vill köpa årskort till Hamptjärn och Svarttjärn kan ni göra det i samband med betalning av medlemsavgiften. Om du vill köpa årsfiskekortet nu och inte vill vänta till februari går det bra men förnya inte ert medlemskap förrän 1:a februari.

Om du har frågor kring medlemskap och årsfiskekort kan du ta kontakt med Jenni Koskela, sfkstorfiskarna.medlem@outlook.com.