Välkommen till SFK-Storfiskarnas nya hemsida, det är nu en helt ny design och plattform som är mycket mer lättöverskådlig samt lättnavigerad. Här kommer du kunna hitta allt som du funnits på den tidigare hemsidan och lite till, den är fortfarande under viss uppbyggnad och den information som ännu inte finns från tidigare hemsidan kommer successivt läggas in under en tid framöver.

Tyck gärna till med en kommentar här nedanför om den nya designen eller lämna andra synpunkter och förslag. Har ni några funderingar så hör av er till robbin.oberg@sfk-storfiskarna.se alt. fyll i kontaktformuläret här.

Vill du ha möjlighet att lägga in nyheter här på hemsidan så skicka ett mail till mig med följande information.

  • Förnamn och efternamn
  • e-postadress
  • önskat lösenord

Så fort jag har möjlighet kommer jag att lägga till en ny användare samt skicka en guide tillbaka som visar hur man går till väga för att skriva nyheter här på hemsidan.