Juniorer:  ( 2 st )

1. Oskar Gustavsson                                        2.452  gr.                                                                               2. Isak Aunhaug                                                   243  gr.

Damer:  ( 5 st )

1. Jenni Koskela                                                3.008  gr.                                                                                2. Elin Linder                                                     2.541  gr.                                                                                3. Leena Koskela                                              2.070  gr.                                                                                4. Inga-Lill Byström                                          1.773  gr.                                                                                5. Margit Hällström                                          1.668  gr.

Herrveteraner:  ( 9 st )

1. Torbjörn Hällström                                      3.151 gr.                                                                               2. Roger Sjöberg                                               1.698 gr.                                                                               3. Pentti Kokko                                                  1.574 gr.                                                                               4. Johnny Westman                                          1.561 gr.                                                                               5. Arne Byström                                                1.550 gr.                                                                               6. Urban Pettersson                                         1.471 gr.                                                                               7. Birger Jonsson                                               1.468 gr.                                                                               8. Lennart Forsberg                                             942 gr.                                                                               9. Jan Byström                                                      616 gr.

Totalvikt:   27.786 gr.                                     Snittvikt:  1.736 gr.

SFK Storfiskarna tackar dom tävlande, och hälsar dom välkommen till KM i Pimpel – Söndag 19/2, Billsjösjön. 10.00 – 14.00.  Utgångstid 30 min. Ingångstid 45 min. All fisk utom gädda och lake. I övrigt så gäller sportfiskarnas regler. Glöm inte isdubbarna!