Resultatlista.                                                                                                                                                    Juniorer (2st)                                                                                                                                                  1.Jesper Häggström                       SFK Storfiskarna            1.155 gr                                                      2.Robin Häggström                        SFK Storfiskarna                219 gr                                                     Damer (9st)                                                                                                                                                    1.Karin Hofling                                Njurunda SFK                 2.892 gr                                                    2.Yvonne Pettersson                     FVF Öringen                    2.601 gr                                                      3.Anita Åhman                                Triana                                  785 gr                                                      4.Gerd Lundh                                   SFF Stenbiten                    587 gr                                                      5.Leena Koskela                              SFK Storfiskarna              545 gr                                                      6.Eva-Britt Sjöberg                          Utrikesfiskarna               481 gr                                                      7.Marianne Eriksson                      SFK Storfiskarna              344 gr                                                      8.Margith Hällström                      SFK Storfiskarna               296 gr                                                      9.Anne Persson                               Sundsjöfiskarna                182 gr                                                    Herrseniorer (6st)                                                                                                                                          1.Mikael Wiström                           Y-kroken                           4.210 gr                                                    2.Ove Johansson                             Triana                                4.058 gr                                                    3.Ulf Hellman                                   Öbacka SFK                      1.835 gr                                                    4.Tomas Viström                             Y-kroken                           1.521 gr                                                    5.Peter Forsberg                              Sundsjöfiskarna                816 gr                                                    6.Karl-Johan Burström                   Öbacka SFK                        694 gr                                                    Herrveteraner (23st)                                                                                                                                     1.Hans Borgström                           Triana                              9.729 gr (nytt rekord för tävlingen)   2.Peter Vinqvist                               Öbacka SFK                    3.588 gr                                                  3.Gösta Karlsson                              Öbacka SFK                    2.710 gr                                                    4.Håkan Jonsson                              Y-kroken                         2.209 gr                                                    5.Bertil Söderquist                           SFK Storfiskarna          2.053 gr                                                    6.Kenneth Byström                          FVF Öringen                  2.020 gr                                                    7.Rolf Borgström                               Triana                             1.953 gr                                                    8.Börje Hellström                              SFK Storfiskarna         1.938 gr                                                    9.Ola Nyman                                       Öbacka SFK                  1.647 gr                                                    10.Torbjörn Hällström                      SFK  Storfiskana         1.626 gr                                                    11.Roland Andersson                        Utrikesfiskarna          1.620 gr                                                    12.Sture Linder                                   Triana                            1.547 gr                                                    13.Roger Hofling                                 Njurunda                      1.344 gr                                                    14.Bo Lundh                                        SFF Stenbiten               1.334 gr                                                    15.Jan Liif                                             Utrikesfiskarna           1.171 gr                                                    16.Johnny Westman                         SFK Storfiskarna          1.085 gr                                                    17.Urban Pettersson                        SFK Storfiskarna             927 gr                                                    18.Greger Dahlgren                          Öbacka SFK                      921 gr                                                    19.Arne Byström                               SFK Storfiskarna             435 gr                                                    20.Bertil Ahlberg                               Triana                                364 gr                                                                                                                                                                                                                                 Totalvikt: 63.442 gr                          Snittvikt:  1.586 gr                                                                                                                                                                                                                                                        SFK Storfiskarna tackar alla deltagare, och hälsar er välkommen åter.