Tävlingstid: 10.00-13.00

Damer:

1.Jenni Koskela                                       1334 gr                                                                                             2.Leena Koskela                                    1247 gr                                                                                             3.Margith Hällström                               682 gr                                                                                             4.Inga-Lill Byström                                  539 gr

Herrar senior:

1.Janne Johansson                                 827 gr                                                                                              2.Leif Ekman                                           329 gr                                                                                            3.Anders Hellström                                258 gr                                                                                            4.Jens Hamrin                                         229 gr                                                                                              5.Kjell Moberg                                          63 gr

Herrar veteran:

1.Lars-Åke Hagström                           1728 gr                                                                                            2.Torbjörn Hällström                           1045 gr                                                                                            3.Arne Byström                                      788 gr                                                                                              4.Birger Jonsson                                     535 gr                                                                                              5.Gösta Granberg                                  152 gr                                                                                             6.Lennart Forsberg                               132 gr                                                                                               6.Börje Hellström                                  132 gr                                                                                             8.Pentti Kokko                                        126 gr                                                                                               9.Jan Byström                                        109 gr

Totalvikt:  10255 gr        Snittvikt:   570 gr