Sportfiskeklubben Storfiskarna genomför nu på Onsdag den 8/9 en  friluftsdag-sportfiskedag för särskolorna i kommunen. Vi håller till på Friluftscentralen i Själevad mellan kl. 9.00-13.30. Det är 50-60 elever som deltar i åldrarna 10-19 år.

Här får de prova att meta, kasta med kastspön, gå en tipsrunda om allemansrätten, åka flotte, samt delta i en 4-kamp. Priser lottas ut ibland alla deltagare!

Syftet med denna dag är att öka kunskapen om och att få prova på friluftsliv och sportfiske. Aktiviteten är en del av nationella satsningen friluftslivets år, kommunens satsning med friluftskicken samt Sportfiskarnas ”Klassdraget”.

Vi vill rikta ett stort TACK till:

-Våra samarbetspartners  Kultur- och fritid Örnsköldsviks kommun, Naturkompaniet, Nedre Moälvens fvo.

-Våra prissponsorer, OK/Q8 Örnsköldsvik, Utekompaniet, Jungler vildmark & fiske, Paradiset, Johan Petterson

Välkommen att komma och hälsa på!

SFK Storfiskarna