SFK Storfiskarna arrangerar en öppen insatstävling söndagen 15/1 på Lomsjön, Gullänget.            Start och anmälan vid badplatsen på östra sidan, skyltat från väg 352.                                                Tid: 10.00 -13.00.   30 minuters utgångstid, 45 minuters ingångstid.                                                    Startavgift:  50 kronor/vuxna. Juniorer/gratis.                                                                                            All fisk utom gädda och lake räknas.                                                                                                            Isen är cirka 35 – 40 cm tjock.                                                                                                                        Penningpriser samt extrapris till minsta fisk!                                                                                              Sportfiskarnas regler gäller i övrigt.                                                                                                              Skruvdragare tillåten i klassen Äldre Damveteraner och Äldre Herrveteraner.                                    För mera information ring tävlingsledarna Torbjörn Hällström 070-6749553                                      eller Birger Jonsson 070-2381305.

Varmt välkomna!