Juniorer (5st)

1. Isak Aunhaug                                 155 gr                                                                                                    2. Oskar Gustavsson                        101 gr                                                                                                    3. Isak Lundstedt                                50 gr                                                                                                    4. Oskar Åström                                  26 gr                                                                                                  5. Emil Åström                                       0 gr

Damer: (5st)

1. Margit Hällström                        1.184 gr                                                                                                    2. Carina Byström                             926 gr                                                                                                    3. Jenni Koskela                                 366 gr                                                                                                    4. Leena Koskela                               283 gr                                                                                                  5. Sofia Pettersson                              92 gr

Herrseniorer: (6st)

1. Kjell Moberg                                1.330 gr                                                                                                   2. Erik Hellström                             1.138 gr                                                                                                   3. Jens Hamrin                                 1.093 gr                                                                                                   4. Leif Ekman                                      985 gr                                                                                                   5. Anders Hellström                          650 gr                                                                                                    6. Magnus Åström                            218 gr

Herrveteraner: (10st)

1. Birger Jonsson                             1.934 gr                                                                                                    2. Torbjörn Hällström                    1.596 gr.                                                                                                  3. Gösta Granberg                          1.465 gr.                                                                                                  4. Börje Hellström                              554 gr.                                                                                                  5. Arne Byström                                 528 gr.                                                                                                 6. Bertil Söderquist                             201 gr.                                                                                                 7. Pentti Kokko                                      58 gr.                                                                                                 8. Atle Aunhaug                                     18 gr.                                                                                                 9. Lennart Forsberg                                 0 gr.                                                                                                9. Tore Olofsson                                      0 gr.

Totalvikt: 14.951 gr.                               Snittvikt:  575 gr.

SFK Storfiskarna tackar alla 26 tävlande, och önskar välkommen åter till nästa tävling.