SFK Storfiskarna bjuder in till pimpeltävling på Valmsjön, lördagen den 21/1.                                     Tävlingen är öppen för alla!                                                                                                                           Start och anmälan på nordvästra sidan av sjön.                                                                                        Valmsjön ligger ca: 35 km nordväst om Örnsköldsvik i höjd med Mellansel.                                        Tävlingstid : 10.00 – 14.00 (30 minuters utgångstid, och 45 minuters ingångstid.)                              Herrklass, Veteranklass, Damklass och Juniorklass.                                                                                  Startavgift: 50:- + 15:- för fiskekort. Gratis för alla juniorer.                                                                    Penningpriser och pris för minsta respektive största fisk.                                                                      All fisk utom gädda och lake räknas.                                                                                                           Isdubbar är ett krav för att få deltaga.                                                                                                           Vi vill passa på att tacka ANUNDSJÖ-BYGG, för plogningen till sjön som gjort detta möjligt.             Ungdomar i Örnsköldsviks kommun som är i behov av skjuts till och från tävlingen,                      är varmt välkommen att höra av sig,så ska det nog gå att ordna!                                                          För mera information ring Kjell – 070-2202663, eller Leif – 070-1919839.                                              Välkommen hälsar SFK Storfiskarna!