Juniorer (1st)

1. Samuel Ekman                                        SFK Storfiskarna             2531 gr.

Damer (4st)

1. Ida Hagström                                          SFK Storfiskarna              8469 gr.                                            2.Jenni Koskela                                           SFK Storfiskarna              4569 gr.                                            3.Leena Koskela                                         SFK Storfiskarna              3471 gr.                                            4.Margith Hällström                                  SFK Storfiskarna              1061 gr.

Herrar (4st)

1.Leif Ekman                                                SFK Storfiskarna               8870 gr.                                            2.Anders Hellström                                   SFK Storfiskarna                8540 gr. (stor abborre 1061 gr.)  3.Kjell Moberg                                            SFK Storfiskarna                8472 gr.                                          4.Erik Hellström                                         SFK Storfiskarna                2749 gr.

Herrveteraner (8st)

1.Torbjörn Hällström                                SFK Storfiskarna                4058 gr.                                           2.Pentti Kokko                                           SFK Storfiskarna                 3228 gr.                                           3.Börje Hellström                                     SFK Storfiskarna                  2782 gr.                                         4.Lars-Åke Hagström                               SFK Storfiskarna                  2551 gr.                                         5.Johnny Westman                                  SFK Storfiskarna                   1859 gr.                                         6.Arne Byström                                        SFK Storfiskarna                   1362 gr.                                         7.Urban Pettersson                                 SFK Storfiskarna                     666 gr.

Totalvikt:  66.253 gr.                             Snittvikt:  3.897 gr.

 SFK Storfiskarna tackar alla tävlande, och hälsar er välkommen åter till nästa tävling.