Juniorer: ( 2 st )

Emil Äström                                                                                         0 gr.                                                      Albin Bolen                                                                                          0 gr.

Damer: ( 4 st )

Monica Andersson                          SFK Storfiskarna                      0 gr.                                                      Inga-Lill Byström                             SFK Storfiskarna                       0 g.                                                      Gunborg Lundkvist                         SFK Storfiskarna                      0 gr.                                                      Sofia Pettersson                                                                                 0 gr.

Herrseniorer: ( 7 st)

1.Leif Ekman                                      SFK Storfiskarna              2.519 gr.                                                    2.Kjell Moberg                                   SFK Storfiskarna              2.271 gr.                                                    3.Mats Bäckman                               PK-Nordic                            258 gr.                                                      4.Jocke Berggren                              PK-Nordic                                 0 gr.                                                    4.Emil Hagström                               SFK Storfiskarna                     0 gr.                                                      4.Anders Hellström                          SFK Storfiskarna                     0 gr.                                                      4.Magnus Åström                             PK-Nordic                                0 gr.

Herrveteraner: (12 st)

1.Rolf Borgström                              Triana                              1.063 gr.                                                       2.Lennart Forsberg                          SFK Storfiskarna                989 gr.                                                       3.Arne Östman                                 SFK Storfiskarna                152 gr.                                                       4.Hans Borgström                           Triana                                       0 gr.                                                       4.Jan Byström                                   SFK Storfiskarna                     0 gr.                                                     4.Lars-Åke Hagström                      SFK Storfiskarna                     0 gr.                                                       4.Kent Lundkvist                              SFK Storfiskarna                     0 gr.                                                       4.John Norberg                                SFK Storfiskarna                     0 gr.                                                       4.Urban Pettersson                        SFK Storfiskarna                     0 gr.                                                       4.Bertil Söderquist                          SFK Storfiskarna                     0 gr.                                                       4.Johnny Westman                          SFK Storfiskarna                    0 gr.                                                       4.Evert Östman                                SFK Storfiskarna                    0 gr.

Totalvikt:  7.252 gr.                        Snittvikt:      290 gr.

SFK Storfiskarna tackar alla 25 tävlande, och önskar er välkommen åter till nästa        tävling.