SFK Storfiskarna inbjuder till KM i Pimpel Söndagen den 19 Februari.                                          Plats – Billsjösjön.                                                                                                                                          Tid:  10.00-14.00   (Utgångstid 30 min. Ingångstid 45 min.)                                                                Kostnad: Vuxna 50 kronor, Juniorer gratis.                                                                                            All fisk utom gädda och lake räknas.                                                                                                      Parkering nere på sjön.                                                                                                                                Vi har en hel del priser till Storfiskarnappet, men tar gärna emot flera.                                      Efter tävlingen bjuder vi på korv!                                                                                                            Välkommen ! / Birger och Torbjörn.