Söndagen den 19/2-2017. 10.00-14.00. Billsjösjön.

Juniorer: ( 4st )

1. Oscar Gustafsson                                  469 gr.                                                                                        2 .Isak Lundstedt                                      179 gr.                                                                                        3 .Isak Aunhaug                                        140 gr.                                                                                        4. Samuel Ekman                                      139 gr.

Damer: ( 7st )

1. Gunborg Lundkvist                             2568 gr.                                                                                        2. Jenni Koskela                                       2185 gr.                                                                                        3. Ida Hagström                                       1953 gr.                                                                                        4. Margit Hällström                                1764 gr.                                                                                        5. Leena Koskela                                     1243 gr.                                                                                        6. Inga-Lill Byström                                  900 gr.                                                                                        7. Monica Andersson                               700 gr.

Herrseniorer: ( 6st )

1. Leif Ekman                                            7915 gr.                                                                                       2. Kjell Moberg                                         2872 gr.                                                                                        3. Jens Hamrin                                         2746 gr.                                                                                        4. Per Björklund                                      1965 gr.                                                                                        5. Erik Hellström                                     1757 gr.                                                                                        6. Tomas Jonsson                                    1189 gr.

Herrveteraner: ( 15st )

1. Torbjörn Hällström                             4372 gr.                                                                                        2. Lennart Forsberg                                3946 gr.                                                                                        3. Birger Jonsson                                     2801 gr.                                                                                        4. Lars-Åke Hagström                            2480 gr.                                                                                        5. Bertil Söderquist                                1476 gr.                                                                                        6. Kent Lundkvist                                   1460 gr.                                                                                        7. Lage Jonsson                                       1401 gr.                                                                                        8. Arne Byström                                     1382 gr.                                                                                          9. Gösta Granberg                                 1337 gr.                                                                                          10. Jan Byström                                        764 gr.                                                                                          11. John Norberg                                      607 gr.                                                                                          12. Atle Aunhaug                                     185 gr.                                                                                          13. Johnny Westman                               148 gr.                                                  

Totalvikt:  53043 gr.                               Snittvikt:  1657 gr.

SFK Storfiskarna tackar samtliga 32 tävlande, och önskar er välkommen åter till nästa tävling.